Per Bäck

Per Bäck

Per Bäck är vår VD. Han bor Sollentuna strax norr om Stockholm. I sina unga år var han en av de snabbaste i landet på 100 meter, och var med i svenska landslaget. Per utbildade sig på Polishögskolan och jobbade som Polis under några år. Nyfikenheten tog honom in i den svenska dagligvaruhandeln där han gjort en häpnadsväckande karriär. Han har arbetat i flertalet ledande befattningar i företagsjättar som Carlsberg, Henkel, Valio, Mölnlycke och BAT. Per har lett organisationer med över 50 personer med stor framgång. Utöver detta har han arbetat hos Mercuri Urval och Interselection med rekrytering. Per är utbildad och certifierad i 16PF, Assessio. Utöver det är han certifierad i MPA och MCA, Master Management . Per har en lång rad utbildningar inom personalledning, förhandlingsteknik och marknadsföring. Idag sitter han i styrelsen för DN-Galan och Turebergs IF.

 

 

Håkan Kock

Håkan Kock partner/delägare. Han bor i Mariefred men har ett förflutet i både Enhörna och i Gävle och tycker att det räcker med att arbeta i Stockholm. Som ung var han träffsäker sportskytt med bland annat ett SM tecken i bagaget. Håkan är ingenjör till utbildningen men har hela livet varit handeln trogen. Karriären startade på Metro i Södertälje där han arbetade parallellt med studierna och har sedan via olika arbeten inom butiksledet och som säljare för Kronfågel gett honom en gedigen och grundläggande erfarenhet från dagligvaruhandeln. Under många år arbetade Håkan med inköp i Coop främst med färskvaror men har också hunnit med att i ledande ställning arbeta inom flera stora leverantörer bl.a. Svenska Lantägg, Kellogg´s Norden, Fontana Food.

 

Tre olika individer med en sammantagen stor och rik erfarenhet inom olika områden, ett stort socialt engagemang och gemensamma värderingar har funnit sin gemensamma plattform som lett till fram till Smartfind.