Mikael Törnvall

Mikael Törnvall

Mikael Törnvall är grundare Smartfind och han kommer från kringelstaden, Södertälje. I unga år var han en stor hockeytalang och var med i TV-Pucken. Mikael som av alla kallas Micke har byggt sin karriär främst inom sälj- och marknadsföring i stora multinationella bolag. Mikael är en pådrivande entusiastisk ledare. Många kan vittna om hans förmåga att få människor att lyfta sig och att se möjligheter där andra gett upp. Hans gedigna säljerfarenhet och kunnande inom handeln kommer från flera olika uppdrag och anställningar. Micke var försäljningschef och delägare i Rubino Rekrytering. Dessförinnan var Micke under flera år försäljningschef på L'Oréal, SC Jonson, Henkel och Pirelli Tyre. Karriären började som Key Account Manager på Promark Cosmetics och Scandinavian Office Machines. Har han dessutom suttit med i kommunfullmäktige i Södertälje kommun.

 

 

 

Per Bäck

Per Bäck

Per Bäck är vår VD. Han bor Sollentuna strax norr om Stockholm. I sina unga år var han en av de snabbaste i landet på 100 meter, och var med i svenska landslaget. Per utbildade sig på Polishögskolan och jobbade som Polis under några år. Nyfikenheten tog honom in i den svenska dagligvaruhandeln där han gjort en häpnadsväckande karriär. Han har arbetat i flertalet ledande befattningar i företagsjättar som Carlsberg, Henkel, Valio, Mölnlycke och BAT. Per har lett organisationer med över 50 personer med stor framgång. Utöver detta har han arbetat hos Mercuri Urval och Interselection med rekrytering. Per är utbildad och certifierad i 16PF, Assessio. Utöver det är han certifierad i MPA och MCA, Master Management . Per har en lång rad utbildningar inom personalledning, förhandlingsteknik och marknadsföring. Idag sitter han i styrelsen för DN-Galan och Turebergs IF.

 

 

Håkan Kock

Håkan Kock kommer med lång erfarenhet från handeln. Han har arbetat på kundsidan, Coop Sverige, där han var kategorichef. På leverantörssidan har han representerat Kellogg's och Fontana Foods i säljledande roller.

 

Tre olika individer med en sammantagen stor och rik erfarenhet inom olika områden, ett stort socialt engagemang och gemensamma värderingar har funnit sin gemensamma plattform som lett till fram till Smartfind.