Om oss

Per Bäck, VD.

Per utbildade sig på Polishögskolan och jobbade som Polis under några år. Nyfikenheten tog honom in i den svenska dagligvaruhandeln där han gjort karriär. Han har arbetat i flertalet ledande befattningar i företagsjättar som Carlsberg, Henkel, Valio, Mölnlycke och BAT. Per har lett organisationer med över 50 personer med stor framgång. Utöver detta har han arbetat hos Mercuri Urval, Gordios och Interselection med rekrytering. Per är certifierad i olika testverktyg och har även en lång rad utbildningar inom personalledning, försäljning, förhandlingsteknik och marknadsföring. Han har även erfarenhet från styrelsearbete i företag och ideella organisationer.  I sina unga år var han en av de snabbaste i landet på 100 meter, och var med i svenska landslaget. Per bor i Sollentuna.

 

 

Håkan Kock, delägare.

Håkan är ingenjör till utbildningen men har hela livet varit handeln trogen. Karriären startade på Metro i Södertälje där han arbetade parallellt med studierna och har sedan via olika arbeten inom butiksledet och som säljare för Kronfågel gett honom en gedigen och grundläggande erfarenhet från dagligvaruhandeln. Under många år arbetade Håkan med inköp i Coop främst med färskvaror men har också hunnit med att i ledande ställning arbeta inom flera stora leverantörer bl.a. Svenska Lantägg, Kellogg´s Norden och Fontana Food.  Som ung var han träffsäker sportskytt med bland annat ett SM tecken i bagaget. Häakan bor i Mariefred.

 

 

Mikael Törnvall,  delägare

för Smartfinddivisionen och är från Södertälje. I unga år var han en stor hockeytalang och var med i TV-Pucken. Mikael har byggt sin karriär främst inom sälj- och marknadsföring i stora multinationella bolag. Han har också haft politiska uppdrag i Södertälje kommun. Mikael är en entusiastisk ledare. Många kan vittna om hans förmåga att få människor att lyfta sig och att se möjligheter där andra gett upp. Hans gedigna säljerfarenhet och kunnande inom handeln kommer från flera olika uppdrag och anställningar. Mikael var försäljningschef och delägare i Rubino Rekrytering. Dessförinnan var Mikael under flera år Skandinavisk försäljningschef på L’Oréal, SC Jonson, Henkel och Pirelli Tyre. Karriären började som Key Account Manager på Promark Cosmetics och Scandinavian Office Machines. Dessutom har Mikael suttit i kommunfullmäktige i Södertälje kommun.

 

 

Malin Torkelsdotter Poole, delägare

Är entreprenör sedan sekelskiftet som har startat, drivit och sålt företag inom sponsring, event, TV- och filmproduktion, IT, PR och Medier.
Utbildad marknadsekonom.
Kunskap inom ekonomi och företagsaffärer, försäljning och marknadsföring.
Lång erfarenhet av ovanstående samt rekrytering och utveckling.
Har byggt upp ett bra nätverk av intressanta företag och skickliga personer.
Intresserad av nya affärsidéer, människors möjligheter och har en positiv livssyn.